Dit is Noos

Wij zijn NOOS

NOOS is een industrieel ontwerp bureau dat nieuwsgierig is naar hoe het beter kan. Wij hebben als doel klanten te ondersteunen met het vertalen van ideeën/problemen naar succesvolle producten.
In het vertalen proberen wij alle aspecten van een probleem te begrijpen. Hierbij moet je denken aan markt, techniek, vormgeving en bovenal de gebruiker. De gebruiker staat bij ons op de eerste plaats. Om deze zo goed mogelijk te doorzien en de oplossing zo goed mogelijk aan te passen aan de gebruiker ontwikkelen wij hoogwaardige modellen. Vanaf de eerste stap combineren deze modellen techniek & interactie.
Door deze modellen voor te leggen aan de gebruiker verzamelen wij cruciale inzichten die gebruikt worden bij de verdere ontwikkeling en vertaling van succesvolle producten.

Ons doel is om hèt innovatiecentrum van Zuid Limburg te worden en een grote diversiteit van klanten binnen deze regio en daarbuiten te kunnen helpen


Tom Frissen

Tom Frissen heeft zijn bachelor- en masterstudies behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is in 2008 geslaagd voor zijn bachelor en heeft in 2010 de master “Industrial Design” succesvol afgerond.
Tom is een doener. Hij verzamelt verschillende inzichten in het proces met een praktische aanpak en ontwikkelt zijn ideeën tot tastbare concepten. Tom vertaalt problemen naar uitdagingen en hij heeft naast technische kennis een sterk inzicht in interaction design. Mooie en gave dingen bedenken en maken is wat hij graag wil.Chris Rameckers

Chris Rameckers is in 2009 afgestudeerd van zijn bachelor studie “Industrial Design” aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hierna heeft hij de masteropleiding “Design for Interaction” gevolgd aan de Technische Universiteit Delft, waarvoor hij in 2011 is afgestudeerd.
Binnen NOOS is Chris de specialist op het gebied van gebruikersgericht ontwerpen. Door generatieve processen verzamelt hij eisen en wensen van de klant en vertaalt deze naar een interactie-visie en uiteindelijk ontwerp. Zowel deze visie als het uiteindelijke ontwerp wordt gevalideerd met de gebruiker om de meest innovatieve producten en service concepten aan te bieden.Paul Voncken

Paul Voncken heeft zijn bachelorstudie “Industrial Design” aan de Technische Universiteit Eindhoven in 2009 afgerond. Vervolgens is hij in Londen aan een gezamenlijke master “Innovation Design Engineering” begonnen aan het Royal College of Art en Imperial College London.
Paul is in 2011 afgestudeerd voor zijn twee masters. Hij is een nieuwsgierige ontwerper die door middel van een iteratief proces oplossingen bedenkt die werken voor gebruiker en klant. Hij maakt hierbij gebruik van zijn kennis en ervaringen in industrieel- en systeemontwerpen.